Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استانداری تهران با اشاره به تعیین محدوده و حریم شهر شمشک گفت: بعد از تایید شورای برنامه‌ریزی استان تهران طرح هادی شهر شمشک که حریم و محدوده این شهر مشخص کرده اجرایی خواهد شد.

محمد تقی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح آخرین وضعیت طرح هادی شهر شمشک و طرح هادی روستای سله بن فیروزکوه گفت: طرح هادی شمشک از سال ۱۳۹۱ که شهرداری شمشک تاسیس شده باید تدوین می شد که این کار انجام نشده بود و شمشک تنها طرح هادی روستایی داشت بر همین اساس در کارگروه تعیین محدوده این شهر با انجام بازدیدهای میدانی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: علاوه بر تعیین محدوده و حریم این شه،ر کاربری‌های درون محدوده برای شمشک با انجام کارهای کارشناسی و به صورت دقیق انجام شد که پس از تایید در شورای برنامه‌ریزی استان تهران برای اجرا ابلاغ خواهد شد.


وی ادامه داد: تعیین محدوده و حریم این شهر از خواسته‌های اصلی شهروندان شمشک محسوب می شود که مدتها بود برای تحقق این خواسته تلاش و پیگیری می‌کردند که این کار انجام شد.


معاون عمرانی استانداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به طرح هادی روستای سله بن فیروزکوه اشاره کرد و افزود: با توجه به احداث سد نم رود در نزدیکی این روستا قطعا این روستا به زیر آب می‌رود لذا باید روستا جابه جا شود لذا در جلسه کمیسیون زیربنایی استان تهران برای جاب جایی و جانمایی محل جدید این روستا تصمیماتی اتخاذ شد تا مشکل این روستا حل شود و پروژه احداث سد نیز با سرعت بیشتری پیگیری شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد

مدیرعامل آبفای گیلان از پایداری شبکه آب شرب سالم در روستای نیمه سوخته امامزاده ابراهیم شفت خبر داد و گفت: در اثر آتش سوزی مهیب در روستای امامزاده ابراهیم شفت به جهت پایداری خدمات در ساعات اولیه بعد از حادثه با استقرار اکیپ عملیاتی با لوله‌گذاری موقت و تغییر مسیر آبرسانی، آب سایر نقاط روستا برقرار شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان از پایداری شبکه آب شرب سالم در روستای نیمه سوخته امامزاده ابراهیم شفت خبر داد و اظهار کرد: در اثر آتش سوزی مهیب در روستای گردشگرپذیر امامزاده ابراهیم شفت بخشی از تاسیسات شبکه آبرسانی و انشعابات دچار آسیب شد که به جهت پایداری خدمات در ساعات اولیه بعد از حادثه با استقرار اکیپ عملیاتی با لوله‌گذاری موقت و تغییر مسیر آبرسانی، آب سایر نقاط روستا برقرار و برای استفاده در منطقه وقوع حادثه نیز چ‌ها عدد شیر برداشت عمومی نصب شد. به گفته، در زمان وقوع حادثه آب با فشار کافی در شبکه برقرار و امکان استفاده از شیرهای ثابت آتش نشانی وجود داشت اما به علت شدت و سرعت گسترش حریق امکان استفاده از تعدادی از شیرهای ثابت آتش نشانی محدود شد. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان با بیان اینکه در راستای اطمینان از سلامت تامین آب شرب روستا پایش مستمر کمی و کیفی آب توسط اکیپ‌های کارشناسی در حال انجام است، گفت: در پی خسارت وارده، جهت افزایش پایداری تامین آب شرب روستا و بهره مندی مشترکین از آب سالم و بهداشتی نیاز به اصلاح و بازسازی شبکه توزیع و خطوط انتقال به طول ۳ کیلومتر است. به گفته غیاثی، نصب انشعاب آب به تعداد ۱۳۵ فقره و ۱۵ دستگاه شیر آتش نشانی در معابر روستای امامزاده ابراهیم شفت نیز ضرورت دارد.

دیگر خبرها

  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • عبور از رودخانه با طناب
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید